Jaki cukier

Moderator: krzysglo

krzys_675
Stukacz Junior
Stukacz Junior
Posty: 63
Rejestracja: 2010-08-09, 11:49
Lokalizacja: mazowieckie - Serock

Post autor: krzys_675 »

Auchan - 1,88 cukier Diamant - zna ktoś przyczynę takiego spadku ?
Ciekawe jak to wpłynie na cenę miodu ?

emka24
Starszy Stukacz
Starszy Stukacz
Posty: 100
Rejestracja: 2008-02-03, 12:41

Post autor: emka24 »

krzys_675 pisze:Auchan - 1,88 cukier Diamant - zna ktoś przyczynę takiego spadku ?
Ciekawe jak to wpłynie na cenę miodu ?
Jak to jest w/g ciebie powiązane?
emka24

andrisax
Nieśmiały
Nieśmiały
Posty: 29
Rejestracja: 2013-08-26, 16:45

Post autor: andrisax »

emka24 pisze:
krzys_675 pisze:Auchan - 1,88 cukier Diamant - zna ktoś przyczynę takiego spadku ?
Ciekawe jak to wpłynie na cenę miodu ?
Jak to jest w/g ciebie powiązane?
chyba im tańszy cukier, tym taniej zrobić syrop dla pszczół a co za tym idzie maleją koszty produkcji :685:

emka24
Starszy Stukacz
Starszy Stukacz
Posty: 100
Rejestracja: 2008-02-03, 12:41

Post autor: emka24 »

andrisax pisze:chyba im tańszy cukier, tym taniej zrobić syrop dla pszczół a co za tym idzie maleją koszty produkcji
Wylicz mi.
Jak cukier staniał o 1 zł./ kg to ile powinien stanieć miód ?
emka24

Mariuszczs
Stukacz Junior
Stukacz Junior
Posty: 56
Rejestracja: 2012-05-16, 20:26

Post autor: Mariuszczs »

miód powinien stanieć 50 groszy

A po ile są gotowe karmy teraz np Apifood - nie sądzę że i karmy nie spadną złotówki.

Awatar użytkownika
Gilian
Starszy Stukacz
Starszy Stukacz
Posty: 100
Rejestracja: 2011-10-12, 13:25

Post autor: Gilian »

Cukier Diamant w Carrfurze 1,79 do 9 czerwca (lub wyczerpania zapasów), kupić można każdą ilość z tym że wbijają paragony po 10kg. Miła wiadomość.

ryszard13
Stukacz Junior
Stukacz Junior
Posty: 33
Rejestracja: 2006-08-29, 11:45
Lokalizacja: Kraków

cukier

Post autor: ryszard13 »

Witam. Zostało mi kilkanaście litrów syropu 3:2, jak myślicie można zostawić go do wiosny? Pozdrawiam

mily_marian
Stukacz Wymiatacz
Stukacz Wymiatacz
Posty: 1226
Rejestracja: 2007-12-01, 14:11

Post autor: mily_marian »

Za pare dni ten syrop skisnie. Lepiej zrób z niego bimber.Pozdrawiam miły_marian

coconut
Starszy Stukacz
Starszy Stukacz
Posty: 145
Rejestracja: 2007-11-28, 16:36
Lokalizacja: Polska

Post autor: coconut »

mily_marian pisze:Za pare dni ten syrop skisnie. Lepiej zrób z niego bimber.Pozdrawiam miły_marian
Jednak wcześniej dodałbym drożdże.
coconut

ODPOWIEDZ