miodarka ocynkowana
Moderator: krzysglo
miodarka ocynkowana
poszukuję do kupienia miodarkę ocynkowaną,
proszę o oferty
proszę o oferty
Ja się całkowicie zgodzę z "marszcz28" ja zrobię sobie miodarkę z blachy nierdzewki
[ Dodano: 2006-01-09, 14:26 ]
a tak wogle niewiem dlaczego miodarki są takie drogie np. arkusz blachy nierdzewik kosztuje 130 zł dotego przekładnia kilka płaskowników. Ja uwarzam że miodarka powinna kosztować góra 500 do 700 zł

[ Dodano: 2006-01-09, 14:26 ]

marpi4 pisze:Czy ja cos pisałem o produkcji miodarek.Zrobie tylko jedną dla siebie niemam czasu na produkcję
Był tu .......... (na razie nie napiszę jak się on nazywa) z Zachodniopomorskiego, który usiłował siać zamęt i podszywał się pod innych. Uważał, że jest anonimowy. Nie ma co się przejmować trolami.
Witam ! Piszę ponieważ mam do sprzedania miodarkę, czy też wirówkę do miodu. Jestem laikiem więc nie napiszę szczegółów na jej temat. Wiem tylko tyle że jest nieużywana i mam nadzieję, że kompletna. Po prostu kupiłem z nią dom, którego właściciel był kiedyś pszczelarzem. Mnie osobiście nie jest potrzebna. Mam jeszcze dwie używane. Sprzedam tanio komuś komu się przydadzą. Podaje numer telefonu w razie zainteresowania 663 771 714. Proszę dzwonić, a opowiem na każde pytanie lub porobię zdjęcia i prześlę na meila. Pozdrawiam. PS. Acha Jestem z okolic Opolskiego.
OGŁOSZENIE JUZ NIEAKTUALNE
OGŁOSZENIE JUZ NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony 2007-09-28, 09:28 przez czepollo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 2006-12-01, 20:44 przez franek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Administrator
- Administrator