Sonda1
Moderator: krzysglo
- Administrator
- Administrator
Sonda1
Co myślicie o forum?
Ostatnio zmieniony 2006-03-12, 23:45 przez Administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
A może jest jeszcze inaczej. Brak odpowiedzi świadczy tylko o rozsądku użytkowników, którzy nie dysponując niezbędną wiedzą nie piszą byle czego. Forum jest miejscem dobrowolnego gromadzenia się użytkowników i nie zasiadają tam specjalni opłacani fachowcy. Z zasady nie ma głupich pytań. Mogą być tylko głupie odpowiedzi. Chyba niechciałbyś, aby zamiast wiarygodnych odpowiedzi być wpuszczanym w maliny.
uwaqgi na temat tego forum
W dziale ankiety sondy postawił Pan Panie Administratorze pytanie „ Co myślicie o forum”. Pragnę zaznaczyć, że „uwagi na temat tego forum” podane są w tak właśnie zatytułowanym temacie w dziale „ Do i od Redakcji”. Nie będę powtarzał swoich uwag tam wypisanych, ale uważam, że przyjęcie bardziej rozbudowanego zestawu działów na wzór z „Forum pszczoly.pl” byłoby posunięciem we właściwym kierunku. Redakcja miesięcznika powinna Panu w tym pomóc. Dziękując Panu za sprawne administrowanie strony tego forum życzę miłej współpracy z wszystkimi jej użytkownikami.
Z pszczelarskim pozdrowieniem - Henryk!
- haker_2015
- Starszy Stukacz
- Kontakt:
3 x na tak ..
Witam wszystkich serdecznie..
odpowiadając na konstruowane przez "admina" pytnie, stwierdzam że forum jak najbardziej spełnia oczekiwania młodych pszczelarzy, śmiem tak sugerować gdyż sam zaczynam i wiele informacji tutaj zamieszczonych okazuje się bardzo użytecznych . Ułatwia kontakt z wieloma psczelarzami z całej Polski. Jestem 3 x na tak
odpowiadając na konstruowane przez "admina" pytnie, stwierdzam że forum jak najbardziej spełnia oczekiwania młodych pszczelarzy, śmiem tak sugerować gdyż sam zaczynam i wiele informacji tutaj zamieszczonych okazuje się bardzo użytecznych . Ułatwia kontakt z wieloma psczelarzami z całej Polski. Jestem 3 x na tak

Re: uwaqgi na temat tego forum
henrmiko pisze:”. Nie będę powtarzał swoich uwag tam wypisanych, ale uważam, że przyjęcie bardziej rozbudowanego zestawu działów na wzór z „Forum pszczoly.pl” byłoby posunięciem we właściwym kierunku.
Moim zdaniem nie powinno się wzorowac na forum pszczoły, ani na żadnym innym. Każde forum powinno byc inne. Także to forum nie powinno byc w żadnej części kopią innego forum. Powinno byc inne, musi miec swój własny styl i charakter. Jeśli będzie on odpowiadał pszczelarzom, to będą tu pisac i cztac.
a-d
haker_2015, każda wymiana poglądów ma sens wtedy i tylko wtedy jeśli dotyczy treści merytorycznej trafiającą do zadającego pytanie.
[ Dodano: 2007-12-03, 18:36 ]
tak postawione pytanie prosi się oodpowiedż a jest ona może nie zbyt skromna ale muszę to podsumować TATO CHWALĄ NAS A KTO SYNU WYMNIE A JA WAS

[ Dodano: 2007-12-03, 18:36 ]
tak postawione pytanie prosi się oodpowiedż a jest ona może nie zbyt skromna ale muszę to podsumować TATO CHWALĄ NAS A KTO SYNU WYMNIE A JA WAS

-
- Stukacz Wymiatacz