Folia zamiast listewek
Moderator: krzysglo
-
- Nieśmiały
-
- Stukacz Wymiatacz
-
- Senior Stukacz
FAkt z zdejmowaniem beleczek ale czy pszczelarstwo to dziedzina ,która jest ograniczona do minimum w kożystaniu paskudctw 21wieku??
JA tam mam beleczki i też mi sie dobrze pracuje....JA kocham pszczółki i traktóje je jako hobby więc z moją 20 pniowa pasieka nigdy nie zastosuje foli w ulach zwłaszcza że wydziela toksyny ,które mmogą być szkodliwe dla matki ale ty wiesz ,że folia jest zrobiona z metnu sprężonego iw temp.1200*C hmmm ty masz ule--ule gazowe":(
JA tam mam beleczki i też mi sie dobrze pracuje....JA kocham pszczółki i traktóje je jako hobby więc z moją 20 pniowa pasieka nigdy nie zastosuje foli w ulach zwłaszcza że wydziela toksyny ,które mmogą być szkodliwe dla matki ale ty wiesz ,że folia jest zrobiona z metnu sprężonego iw temp.1200*C hmmm ty masz ule--ule gazowe":(
pozdrawiam Marcin
-
- Senior Stukacz
- Kontakt:
Z Całym Radku szacunkiem ale ile wytrzyma Ci to Lniane płótno ?? sezon ?? pszczoły poprzegryzają je bardzo szybkoRadek73 pisze:daj se spokój z folią...lepsze jest grube płutno lniane złorzone na pół efekt ten sam a w ulu nie będziesz trzymał jakiegoś tekstylnego paskudztwa![]()
![]()
>>>>> Tu w tym temacie w pierwszym poście jest skan z pszczelarstwa Kolego Aviko<<<< o płótnie przetestowałem je w tym roku i zakupiłem jest bardzo dobre i na lata
Aby skan odczytać (trzeba być zalogowanym )