Strona 2 z 2

: 2009-01-01, 18:26
autor: tomasz1
A pułki z czego były wykonane jako dno aluminiowa blacha czy płutno lnianne?

: 2009-01-05, 15:59
autor: mariuszm
Wracając do piekarnika to mój ma funkcję rozmrażania temp max 40 stopni

Pozdrawiam Mariusz

: 2009-01-31, 19:12
autor: Bzyku
Witam!
Może ktoś z kolegów ma namiary na firmę sprzętu pasiecznego JANCZUR
z Krakowa?
Ps. Będę w lutym w okolicach Krakowa i chętnie bym zajechał po suszarkę do pyłku.
Za odpowiedz z góry dziękuję

: 2009-01-31, 20:09
autor: Stanisław Zbieg
Kolego " Bzyku" - tu podaję pełny adres: Sprzęt pszczelarski "Janczur" - Jerzy Janczur

30-317 Kraków ul.Skwerowa 44 tel:/0-12/266-66-42 i /0-12/266-06-31

strona http://www.janczur.pl - sprawdzałem WWW - nieaktualne i @@ <janczur@janczur.com>

Dane te są w "Kalendarzu Pszczelarza na rok 2005" wyd.M.Rysiewicza


Pozdrawiam Stanisław Z.

: 2009-02-01, 11:40
autor: Bzyku
Firma "JANCZUR" już nie produkuje suszarek do pyłku.
Tą infofmację udzielono mi w firmie JANCZUR

[ Dodano: 2009-02-01, 11:55 ]
Moze ktoś ma wiedze na temat suszarki
http://www.apipol.com.pl/pages/apipol_sprzet_02_9.htm
cena i pojemność wkładu mnie interesuje

: 2009-02-01, 15:32
autor: zenek10
Bzyku pisze:Firma "JANCZUR" już nie produkuje suszarek do pyłku.
Tą infofmację udzielono mi w firmie JANCZUR

[ Dodano: 2009-02-01, 11:55 ]
Moze ktoś ma wiedze na temat suszarki
http://www.apipol.com.pl/pages/apipol_sprzet_02_9.htm
cena i pojemność wkładu mnie interesuje
DZIĘKI SPRÓBUJE POD TYM ADRESEM :689:

: 2009-04-02, 21:00
autor: Fred1
daier1r, debil

[ Dodano: 2009-04-02, 22:02 ]
posłać ci cajtunk z bremen